18-02-11

Shooting Day met BelgiumDigital in het station van Luik Guillemins

Op zaterdag 22 januari 2011 trokken we met een 50-tal fotografen en Toon Grobot met de trein richting Luik. Plaats van gebeuren was het prachtig vernieuwd station van Luik Guillemins.

 

Tijdens onze rit met de trein kregen we vanaf Hasselt nuttige tips zowel over materiaal als ook over architectuurfotografie door Toon. Wat direct bij me opviel was dat Toon open was en veel geheimen bloot lag.

 

Eens in Luik aangekomen vervoegde diegene die niet met trein tot in Luik kwamen ons.

 

Nadat we in twee groepen werden opgedeeld ging Toon verder met zijn nuttige tips en toonde hij dit het ook direct in de praktijk. Eens het voorbeeld van Toon gezien gingen we zelf aan de slag en Toon was steeds aanwezig en bereid ons te helpen met tips tot verbetering.

 

Later op de avond, juist voor het blauwe urrtje kregen we van Toon nuttige tips over nachtfotografie in combinatie met architectuurfotografie. Ook hier weer eerst tips, praktijk van Toon en dan zelf aan de slag met advies van Toon.

 

Ja, zo'n dagen zijn te snel om, maar toch vond ik het een meer dan geslaagde dag en die zeker voor herhaling kan in een ander prachtig station van de NMBS.

 

Ook was er aan deze prachtige dag een wedstrijd verbonden. De beste foto's zijn door Toon Grobet geselecteerd en zullen door de NMBS in het station van Luik Guillemins ten toon gesteld worden in een Expo die verschillende weken zal lopen. Ik ben blij ook een foto van mij gekozen te zien.

 

Nu deze wedstrijd voorbij is en de foto naar de NMBS kan, wil ik hem al aan jullie hier tonen. Zoals steeds kan je alle andere foto's van het station in Luik terugvinden op mijn site.

 

SD_Luik_Guillemins_20110122_279_1.jpg

16:09 Gepost door Patricske in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

prachtige foto's heb je gemaakt...

veel succes met je blog!

Gepost door: willy | 18-02-11

De commentaren zijn gesloten.