27-08-12

Boterhammen in het Park, editie 2012

Reeds sinds 1990 is er iedere volledige laatste week van augustus 'Boterhammen in het Park'. Dit festival met uitsluited Nederlandstalige muziek gaat door in het Warandapark tussen het Parlement en het Koninklijk Paleis en wordt al voor de 23ste keer georganiseerd.

 

Boterhammen in het Park is een organisatie van Ancienne Belgique, alias AB, met de steun van de Vlaamse Gemeenschap. Via deze URL vind je meer info van de optredes en nevenactiviteiten.

 

Vandaag maandag, de eerste dag, was het de beurt aan de groep Tourist en de Nederlandse groep Spinvis.

 

De groep 'Tourist', of moet ik zeggen duo kwam niet direct bekend voor en ik kon me ook geen enkel nummer herinneren. Al snel viel me op dat ze van Antwerpen waren. En ja, ze konden het publiek, toch niet zo talrijk opgekomen, bezig houden en aan het applaus te horen was het publiek ook meer dan tevreden.

TP_Brussel_BihP_20120827_0027.jpg

 

 

 

Tussenin het optreden van de groep 'Tourist' en 'Spinvis' was er een kort optreden van Lies Lefever, een zangeres die geen blad voor de mond neemt en al eens uitspraken doet of teksten in haar liedjes heeft die niet echt voor de kinderen zijn, of vergis ik me.

 

Ook de groep 'Spinvis' kende ik niet, maar bij het eerste lied was ik mee, ze vielen in de smaak. Na een vijftal nummers was het tijd om terug naar het bureau te trekken, we hebben wel geleide uren maar soms roept de plicht.

TP_Brussel_BihP_20120827_0074.jpg

 

 

En als actief lid van 'The Pulse' bij Belgacom, mogen we bij Boterhammen in het Park tijdens de eerste drie nummers frontstage foto's nemen. Vanavond de genomen foto's op mijn PC zetten, ze eens overlopen welke de betere zijn, wat bijwerken en dan de allerbeste posten. Want ook dit hebben we gemeen met de AB, de beste foto van iedere groep/zanger wordt door de AB op hun site geplaats met een verslag van de voorbije dag. Ook zal ik vanavond hier op deze blog foto's plaatsen van de eerste dag Boterhammen in het Park.

 

Terinfo; The Pulse is een ontspanningsgroep(en) binnen Belgacom die het mogelijk maakt dat de Belgacom medewerkers ook hun hobby kunnen uitvoeren met hun werkmakkers, uiteraard buiten de werkuren. Zo is er ook een afdeling (digitale) fotografie met heel wat activiteiten (shooting momenten) en lessen om fotografie nog beter onder de knie te krijgen.

 

Tot de volgende,
Patric

15:15 Gepost door Patricske in Actualiteit, Muziek, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.