29-08-12

Boterhammen in het Park, editie 2012, dag 3

Vandaag was het al dag drie van Boterhammen in het Park, voor mij was het een tweede bezoek. Gisteren een dagje overgeslagen.

 

De eerste groep op het programma was 'Soetkin Collier' me niet echt bekend. Toch vond ik hun optreden verrre van slecht. Vrolijke zangeres met een zeer goede stem. Hier gaan we zeker nog van horen. Meer over Soetkin Collier met haar groep kan je hier vinden en volgen.

TP_Brussel_BihP_20120829_0085.jpg

 

 

De tweede groep vandaag op het programma was 'Polk' ook alweer deze groep totaal onbekend voor mij. Ik kon spijtig genoeg maar blijven tot ze het derde nummer gebracht hadden en moest dan vertrekken. Tijdens de eerste drie nummers was het alleen muziek, geen zang. Is een samenvoeging van pop en folk. Hun sterke punt is gekende muziek naar hun hand in een ander genre brengen, zoals "The Final Countdown", "The Eye of the Tiger", We Will Rock You", "Popcorn".

TP_Brussel_BihP_20120829_0138.jpg

 

 

Dus dit is ook een voordeel van Boterhammen in het Park, je leert groepen, zangers en zangeressen kennen waarvan je nog nooit gehoord had.

 

Uiteraard veel volk, zoals altijd en nu met het betere weer. Dus, zeker een aanrader om nog eens af te zakken naar het Waranda park voor een volgende editie. Voor mij zal het vrijdag zijn.

 

Tot de volgende,
Patric

15:36 Gepost door Patricske in Actualiteit, Muziek, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.